Intranet

Wij ontwikkelen graag uw interne webapplicaties die alleen door uw medewerkers te bereiken zijn.

Deze websites worden op uw intranet geïnstalleerd en kunnen de effectiviteit van uw organisatie sterk verbeteren door een verhoogde samenwerking. 

Ga over van een gedecentraliseerd gebruik van allerlei spreadsheets en overzichten naar overzichtelijke webapplicaties waarvan de data altijd up-to-date is.

Door authenticatie en autorisatie kunt u uw medewerkers gemakkelijk de rechten en taken toekennen die zij nodig hebben om hun werk optimaal uit te voeren.

Extranet

U wilt een webapplicatie die alleen door uw klanten gebruikt kan worden? Wij maken die graag voor u.

Door van de laatste technieken gebruik te maken, kunnen wij voor u een applicatie maken die voor u en uw klanten van uitstekende toegevoegde waarde is.

Samen met u nemen wij de specificaties door en door onze kennis en ervaring kunnen wij u wijzen op de mogelijkheden en verbeteringen die mogelijk zijn.

Web Services

Indien systemen met elkaar moeten communiceren, wordt dit bij voorkeur gedaan op een manier die zo universeel mogelijk is. 

Het exporteren van files, deze versturen en het weer importeren van deze files, is niet meer van deze tijd.

Door gebruik te maken van Web Services kunnen deze processen betrouwbaarder en real time worden gemaakt. Een volledig geautomatiseerd systeem waarmee uw interne communicatie, maar ook de communicatie met uw klanten en leveranciers sterk kan verbeteren.